welkom op onze websiteVereecke
Bakery Products

Bedrijf


Frank Vereecke NV is een gespecialiseerd toeleveringsbedrijf van bakkerijproducten uit Menen. Bakkers, chocolatiers, horecazaken, scholen, hospitalen en rusthuizen kunnen bij ons terecht voor verse en droge grondstoffen, diepvriesproducten, materiaal, versiering en zomeer.

Voor de roots van Frank Vereecke NV keren we terug naar het begin van vorige eeuw. In 1905 werd het bedrijf opgericht door de zusters Goudron. Dhr. Jules Vandenbulcke nam de zaak over in 1959 en verhuisde die naar Bissegem.
Het assortiment, dat toen voornamelijk uit gist en margarines bestond, werd geleidelijk uitgebreid met klein materiaal, versiering voor de toonzaal, enz. In januari 1991 nam de huidige zaakvoerder het bedrijf over en vormde het om tot de naamloze venootschap Frank Vereecke.

Na zes jaren, die gekenmerkt waren door een explosieve groei, werd het onmogelijk om optimaal te blijven functioneren in de bestaande bedrijfsgebouwen. NV Frank Vereecke nam zijn intrek in de nieuwe - en tevens huidige - locatie in Menen in april 1997. Het bedrijfsgebouw omvat een 3500m2 stapelruimte, 600m2 diepvriesruimte, 400m2 toonzaal, een demoruimte en bureaus.
Winkel


In onze winkel vindt u een ruim assortiment professioneel en degelijk materiaal. U kunt er ook terecht voor uw verpakkingen, decoratie & versiering, onderhoudsproducten en vakboeken. U vindt in ons uitgebreid gamma wellicht meer dan wat u zoekt. Heeft u een vraag, dan staan wij u graag bij met een woordje uitleg of professioneel advies.

De winkel is het ganse jaar door open op maandag t.e.m. vrijdag van 8u tot 12u en van 13u tot 16u. Op woensdagnamiddag, zaterdag en zondag is de winkel gesloten. Telefonisch blijven we wel bereikbaar tot 17u.